Sommarresa till Öland

Avresa från Bringetofta kyrka den 26:e juni kl. 7.00 med Hjälmåkrabuss. Resan går mot Öland och vi gör en kaffepaus på lämplig plats utmed vägen med egen fikakorg.

I Kalmar möter vår guide upp som är med oss hela dagen och tar oss med över ölandsbron upp till Solliden med den vackra trädgården, där en guide berättar och visar runt i den kungliga parken.

På det vackra kaffetorpet som ligger på området står en fin lunch framdukad till oss som avslutas med kaffe och kaka.
Efter lunch åker vi norrut förbi Köpingsvik och kommer snart till kamelranchen Örnöga där kamelbonden Bengt tar emot oss. Han berättar om sina djur och visar oss runt i djurparken. Vi avslutar besöket på Öland med att avnjuta eftermiddagskaffet på hotell Skansen i Färjestaden. Vi återvänder till fastlandet där vår guide tar farväl innan vi börjar hemfärden över Målilla med något stopp utmed vägen.

Pris med inträden, guidning, lunch och eftermiddagskaffe c:a 550 kr./person. Medtag egen fikakorg till förmiddagskaffet. Beräknad hemkomst c:a 20.00.

Alla är välkomna att anmäla om deltagande snarast dock senast söndag 17 juni till Lars-Ivan Fransson tel 0380-37 03 38 eller Anders Sjödahl tel 0382-530 80.

Arr. Bringetofta församlingskår och Bringetofta LRF-avdelning.

Tillbaka