Årsmötet i Bringetofta samhällsförening

Bringetofta samhällsförening har hållit årsmöte där ett 50-tal besökare deltog. Årsmötet inleddes med årsmöteshandlingar. I år var det fyra styrelseledamöter som avgick. Det var Anna-Maria Bringewall, Marie-Louise Josefsson, Linda Sandahl och Annika Albrechtsson. Dessa avtackades med en gåva för sitt fina arbete i föreningen. Även Sven-Erik Bringewall avtackades. Han har suttit som revisor sedan föreningen startade 1981. Nya i styrelsen är Gunvi Johansson, Leif Göransson och Ammi Hylander. Bringetofta samhällsförening presenterade verksamhetsplanen för 2020 som innehåller de sedvanliga aktiviter som brukar arrangeras i bygden.


Innan det var dags för fika med semlor berättade Olof Arvidsson och Dagny Claesson om sitt arbete med att föra in alla torp från bygdens torpinventering till en digital torpkarta på hemsidan. Här är även Jan Wingstedt delaktig. Torpkartan finns som rubrik längst upp i listen på denna hemsida. Klicka där så kommer du vidare till kartan med mera!

Kvällen avslutades med att Mats och Göran Floengård visade bilder och berättade om när de var iväg på den stora trädresan i USA.

Ett stort tack till alla ideella krafter som bidrar till att göra Bringetoftabygden levande.

Tillbaka