På gång i Bringetofta

Vårens evenemang inställda

Samhällsföreningen följer uppmaningen att undvika folksamlingar på grund av coronapandemin. Styrelsen började med att ställa in vårens och försommarens evenemang och aktiviteter fram till mitten av juni månad men vid senaste styrelsemötet i mitten av maj beslutades att även årets midsommarfirande ställs in.

Inställda aktiviteter hittills är:

Valborgsmässofirandet, vårstädningen av Forsabadet, aftonvandringen i Bringetofa och midsommarfirandet.

Samhällsföreningen styrelse önskar alla en fin vår och försommar med hopp om återseende längre fram i år

Läs mer...

Forsabadet redo för badgäster

Lite senare än vanligt är nu Forsabadet redo för badgäster. I år blev det ingen gemensam fixardag men tack vare utspridda krafter är badplatsen städad, klippt och fin och bryggan på plats! Vi hoppas nu bara på varmare dagar framöver! 

Läs mer...

Torpinventering på hemsidan

Arbetet med att inventera torp i Bringetoftabygden har pågått ett tag och nu går det även att se resultatet på hemsidan. 

Det är Olof Arvidsson och Dagny Claesson som med hjälp av Jan Wingstedt gjort det möjligt för alla att ta del av inventeringen. Se mer under rubriken "Torp" längst upp i listen på hemsidan eller följ denna länk!

Läs mer...

Missar aldrig mer nyheter om Bringetofta!

Skriv in din e-postadress för att prenumera på vårt gratis nyhetsbrev. I varje nyhetsbrev följer med en länk för att avsluta prenumertionen ifall du inte längre vill få mejl av oss.